Doina Aldea-Teodorovici (născută Marin) a văzut lumina zilei la 15 noiembrie 1958, la Chișinău, Republica Sovietică Socialistă Moldovenească (astăzi, în Republica Moldova) și a murit într-un accident rutier la 30 octombrie 1992, lângă satul Coșereni, județul Ialomița, fiind înmormântată în Cimitirul Central din Chișinău. A absolvit Facultatea de Limbă și Literatură Moldovenească a Universității de Stat din Moldova. A fost căsătorită cu Ion Aldea-Teodorovici și a avut un fiu, Cristofor. S-a remarcat ca profesoară, cântăreață, dansatoare și moderatoare de televiziune. A format, împreună cu soțul său, duetul care le poartă numele (1981), efectuând sute de turnee în Basarabia și în peste alte zece țări. Au cântat la Marea Adunare Națională de la Chișinău (1991), au fost premiați la Festivalul-Concurs Național de Muzică Ușoară de la Mamaia (1991) și la Festivalul-Concurs Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov (1992) și au evoluat în fața luptătorilor din războiul de pe Nistru (1992). Au editat albumele „Răsai!” (1990), „Clopotul învierii” (1997), „Maluri de Prut” (1998), „Două vieți și o dragoste” (2004), „Cine a iubit” (2007) și „Doina și Ion Aldea-Teodorovici” (2008), figurând pe mai multe compilații. A evoluat în filmul „Dragostea ce mișcă sori și stele” (1992). A primit titlul de Artistă Emerită a Republicii Moldova (1992), Ordinul Republicii, post-mortem (1993) și titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, post-mortem (2010).
Citește mai mult: „Am scăpat ca prin urechile acului și acum cred și mai tare în Dumnezeu.”
Radu Gheorghe s-a născut la 16 ianuarie 1951, la Tulcea, raionul cu același nume, regiunea Galați (astăzi, în județul Tulcea). Este un apreciat actor și regizor de teatru și film, producător, scenarist și om de afaceri, ale cărui modalități de exprimare artistică cuprind actoria, pantomima și interpretarea muzicală vocală și instrumentală. Maestru al improvizației, este unul din promotorii genului stand-up comedy în România. Este căsătorit și are o fiică. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică (astăzi, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică) „Ion Luca Caragiale” din București, unde a fost profesor asociat. A mai lucrat la teatrele Național, „Bulandra”, „Țăndărică”, Mic, Foarte Mic și de Artă – toate din Capitală. A jucat în 25 de filme și în sute de piese de teatru, de teatru de televiziune și radiofonic, fiind prezent și în emisiuni de varietăți. A fost membru al Cenaclului „Flacăra”, susținând peste 1.000 de spectacole și efectuând sute de turnee în țară și în străinătate. A fost invitat în emisiuni de radio și de televiziune și figurează în diverse publicații și volume de specialitate. A editat caseta audio „Buru” (1996) și audiobookul „Tata este gras”, o lectură a romanului omonim de Jim Gaffigan (2015), apărând pe mai multe compilații. În anul 1991, a emigrat în Statele Unite, stabilindu-se, mai întâi, la Chicago, unde a activat ca profesor, și, ulterior, la Los Angeles, unde a fost angajat într-un studio de procesare foto și video, revenind în țară în anul 1997. Pasiunile sale sunt activitățile nautice, ciclismul, vânătoarea, pictura, poezia, muzica și arta, în general.
Citește mai mult: „Eu am fost, întotdeauna, actor, în primul rând, și, abia apoi, muzician.”
Dan Bittman s-a născut la 29 martie 1962, la București. Este un cunoscut și apreciat cântăreț, compozitor, textier, prezentator de televiziune și actor de film. Nu este căsătorit și are trei fii. A absolvit Facultatea de Hidrotehnică a Institutului de Construcții (astăzi, Universitatea Tehnică de Construcții) din București. A fost solist vocal al grupurilor Blitz (1981-1982), Domino (1982–1983), Incognito (1983-1984, 1985), Acid (1985), Iris (1984-1985) și Holograf (1985-în prezent). A fost membru al Cenaclului „Flacăra” (1983). A susținut peste 5.000 de recitaluri și a efectuat sute de turnee în țară și în străinătate. A fost invitat în emisiuni de radio și de televiziune și figurează în diverse publicații și volume de specialitate. Apare pe toate albumele formației Holograf (cu excepția primului) și a editat, individual, un disc maxi-single și două discuri single, fiind prezent pe mai multe compilații. A jucat în filmele „Proprietarii de stele” (2001), „Lori, Dan și Tanti Mili” (2002), „Orient Express” (2004), „Supraviețuitorul” (2008) și „Împăratul vrăjit” – dublaj vocal (2000). Lui și grupului Holograf, i-a fost dedicat volumul „Holograf: Să nu-mi iei niciodată dragostea...”, de Carmen Olaru (2002). A fost consilier la Ministerul de Finanțe al României (2010). A primit zeci de premii, diplome și distincții, între care Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler (2004).
Citește mai mult: „Nu-mi place să mi se impună reguli care să-mi limiteze exprimarea.”