Arta Sunetelor

 

CHAD WACKERMAN PĂRĂSEŞTE TURNEUL BATTEN / HAMM / WACKERMAN

Din cauza unor probleme familiale insurmontabile, bateristul Chad Wackerman a fost obligat să părăsească turneul Batten / Hamm / Wackerman după doar trei concerte. A fost înlocuit cu Craig Blundell, un foarte apreciat toboşar din tânăra generaţie.

Craig Blundell.jpgCraig Blundell este un instrumentist freelancer, producător, sound designer, compozitor şi profesor şi un adevărat ambasador al percuţiei britanice. Este unul dintre muzicienii endorseri pentru Roland V-Drums şi clinician internaţional pentru brandurile Premier şi Paiste. Este unul dintre cei mai ceruţi instrumentişti la nivel mondial, fiind invitat să înregistreze, în concerte live sau ca profesor de master class. În afară de acestea, compune muzică pentru jingle-uri radio şi industria publicităţii, produce şi remixează pentru diverşi artişti şi label-uri sub pseudonimul Dr oKtopus. În acest moment cântă live alături de David Cross de la King Crimson şi supergrupul de rock neo progresiv Frost şi este membru al grupului Pendragon. Master class-urile sale continua să primească recenzii uimitoare pentru constanta sa preocupare de a duce interpretarea instrumentală la un nou nivel şi pentru că este o continuă sursă de inspiraţie pentru toboşari datorită perspectivei sale unice şi a creativităţii în interpretare.

Tot el este şi producătorul "The Electronic Grooove Challenge" care este un must pentru toţi profesorii şi elevii care doresc să-şi îmbunătăţească ceasul interior şi menţinerea tempo-ului. După primul concert alături de acesta, Stu Hamm a scris pe pagina sa de Facebook: “Craig Blundell şi-a făcut cu adevărat simţită prezenţa! Ce profesionist! Ce groove!”

În acelaşi timp Craig scria pe propria sa pagină: “Ce cântare… incredibili monştri sacri la maximum de potenţial. Sunt aşa de fericit că m-au invitat să cânt cu ei. O adevărată onoare!”

Îi veţi putea vedea pe Jennifer Batten (Michael Jackson, Jeff Beck) şi Stu Hamm (Joe Satriani, Steve Vai), alături de Craig Blundell şi acompaniaţi de chitaristul Nazzareno Zacconi (Bumblefoot) pe 26 martie 2015 la Club Tribute din Bucureşti. Concertul deschide seria Music Masters Live – reprezentată de evenimente ale căror protagonişti vor fi artişti de cel mai înalt calibru din rock, jazz sau muzică clasică, performeri care au atins cel mai înalt nivel de virtuozitate cu instrumentele lor.

Biletele au preţuri cuprinse între 66 si 88 lei până pe data de 25 martie 2015 (inclusiv). Pe 26 martie 2015 (la intrarea în club) biletele vor avea preţuri cuprinse între 77 şi 110 lei.

Acestea pot fi procurate din reţeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Concertul este organizat de Star Management sub egida Romanian Music Institute (RMI).

Star Management este o companie înfiinţată în anul 2004. De la înfiinţare, compania s-a axat pe proiecte inedite: a lansat primul site de booking online din România (ImpresarOnline), primul concurs privat de compoziţie din România (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artistici şi Organizatori de Spectacole. A coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internaţionale din România (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima ediţie Rock The City etc) şi s-a ocupat de managementul şi promovarea unor nume din prima ligă a artiştilor români precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Începând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociaţia Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovării turismului istoric în România – „Pro Istoria Fest”.

Contact: Anca Lupes (anca.lupes@starmanagement.ro)

 

Baicea Blues Band

conquette.jpg

Afis_Transilvania Blues Fest.jpg

Afis_Tusnad 2022b.jpg